Növényi étrend 2 - Az utolsó morzsáig
Növényi étrend 2 - Az utolsó morzsáig Spórolj, csökkentsd az
élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha! Carleigh Bodrug,
The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második
szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking
(Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv
több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző
egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk
ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben
fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a
pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás
felé indulhatunk el. Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli
szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom
szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából ? Itt semmi sem
vész kárba! Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges
receptjeit! ? Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
? A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát
vagy babfélét felhasználhatsz. ? Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd
fel a ?Ha ez van otthon, mit készíts belőle?? táblázatot, ahol remek fogásokat
készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy
a kissé fonnyadt zöldségek. ? Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve
fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket
egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és
diómentes alternatívák feltüntetésével.) ? És az egyik legizgalmasabb rész:
Befőttek, porok, pácok ? ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó
morzsáig! ?A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól ? épp
ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be
azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a
végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.? ? Carleigh Bodrug
élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha! Carleigh Bodrug,
The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második
szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking
(Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv
több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző
egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk
ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben
fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a
pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás
felé indulhatunk el. Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli
szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom
szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából ? Itt semmi sem
vész kárba! Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges
receptjeit! ? Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
? A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát
vagy babfélét felhasználhatsz. ? Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd
fel a ?Ha ez van otthon, mit készíts belőle?? táblázatot, ahol remek fogásokat
készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy
a kissé fonnyadt zöldségek. ? Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve
fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket
egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és
diómentes alternatívák feltüntetésével.) ? És az egyik legizgalmasabb rész:
Befőttek, porok, pácok ? ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó
morzsáig! ?A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól ? épp
ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be
azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a
végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.? ? Carleigh Bodrug
Adatlap
Ár: | 5.790 Ft |
Könyvkereső: | Egészség, egészségügyi |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Növényi étrend 2 - Az utolsó morzsáig" című hirdetést látja. (fent)