Betöltés...

PROVENCE ÍZEI

A piactól a terített asztalig Szerzők: Gui Gedda, Marie-Pierre Moine Kossuth
Kiadó, 2022 Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes
kecskesajt, illatos füge ? a Provence ízeivel a mediterrán térség összes
csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi
receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket
főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy
bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence
Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó
családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.
Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a
gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője,
akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin
hasábjain. A kötet adatai: Formátum: 195 x 235 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés
éve: 2022 Terjedelem: 304 oldal

Tovább
Adatlap
Ár: 6.000 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.11.26
Eddig megtekintették 44 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

PROVENCE ÍZEI
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "PROVENCE ÍZEI" című hirdetést látja. (fent)



A jóga több mint testgyakorlat: célja a testi és szellemi erők felébresztése. Javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz. Egyfajta lelki út, melynek kedvező hatása az életünk minden területén megmutatkozik. A jóga hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend,...