A profi konyha elengedhetetlen kelléke a Fokozat nélküli Fackelmann Professional
karamellizáló (zsebsárkány). Fontos, hogy a szakácsfáklya jó minőségű legyen.
Kis gyakorlás után kitapasztalhatod mennyi ideig és milyen erősséggel
kell flambíroznod a kívánt hatás eléréséig. A flambírozó...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.