
Samai plantain főzőbanán chips tengeri sós nagy kiszerelés 1
A SAMAI Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, melyet Dél-Amerika
csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A banánokat
természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb
darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az
ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek
maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják,
meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi
olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús
jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. Nem
tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és
nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen természetes ízeket. A
chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy
megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét. A plantain (főzőbanán) a
banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is fogyasztanak. Magas
tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika, Afrika és Ázsia
számos partvidéki területén. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj (palmolein)
kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. Ez a kevésbé telített (inkább
folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és préseléssel.
A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A palmolein, a
pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst
tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is koleszterinmentes
és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és
tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes
béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú tényezők alapján
került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek elkészítéséhez: A
pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban vannak, így
biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon. Az olajpálmák
azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi összetevő. Így
friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi gazdaság
fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett
esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával
borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény
kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában,
mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Főzőbanán (70%), nem hidrogénezett
pálmaolaj, tengeri só (1%).
csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A banánokat
természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb
darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az
ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek
maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják,
meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi
olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús
jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. Nem
tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és
nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen természetes ízeket. A
chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy
megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét. A plantain (főzőbanán) a
banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is fogyasztanak. Magas
tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika, Afrika és Ázsia
számos partvidéki területén. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj (palmolein)
kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. Ez a kevésbé telített (inkább
folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és préseléssel.
A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A palmolein, a
pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst
tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is koleszterinmentes
és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és
tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes
béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú tényezők alapján
került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek elkészítéséhez: A
pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban vannak, így
biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon. Az olajpálmák
azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi összetevő. Így
friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi gazdaság
fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett
esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával
borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény
kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában,
mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Főzőbanán (70%), nem hidrogénezett
pálmaolaj, tengeri só (1%).

Adatlap
Ár: | 729 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.22 |
Eddig megtekintették 35 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Samai plantain főzőbanán chips tengeri sós nagy kiszerelés 1" című hirdetést látja. (fent)