Dr. Natur étkek, Himalája só (Pakisztáni só, Indus só) Vegys
A ma ismert Himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán
maradványa. Ez az ősi víz, a nap ereje miatt száradt ki, hátrahagyva az élet
kialakulásában részt vevő ásványi anyagok lényegét ? magát a sót. A Himalája só
84-féle ásványi anyagot tartalmaz, mindazokat az ásványi sókat, amelyből
Földünkön az élet ered. A kézzel kitermelt, finomítatlan őssó tökéletes
sütéshez-főzéshez, de fürdőkúrához, ivókúrához és szépségápoláshoz is kiváló.
Illeszkedik sav-bázis egyensúlyt támogató életmód, diétás és Paleo étrendbe is.
A jellegzetes narancsos, rózsaszínes, helyenként kristályfehér színe az
évmilliókon át tartó enorm nyomásnak, illetve a vasoxidnak köszönhető. A föld
mélyén érintetlenül formálódó Himalája őssót ma is kézzel bányásszák,
tisztítják, szárítják, majd osztályozzák szín és tisztaság szerint. A
legtisztább részeket mossák, majd kézi erővel kisebb darabokra aprítják, így jön
létre a darabos fürdősó, az őrölhető só, majd a sószórókba való finom asztali
só. Tudtad? A normál konyhasó finomított. A készítése során alkalmazott
tisztítási folyamat mélyen beleavatkozik az anyag szerkezetébe. A
nátrium-kloridot fehérítik, hogy a vásárlók elvárásának megfelelően hófehér
legyen. A konyhasó tehát egyáltalán nem az a tiszta só, aminek hinnéd:
tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz. Felhasználási javaslat: Sütéshez,
főzéshez, kész ételekhez a napi szükséges sómennyiség szerint (0,2 g).
Ivókúrához: 26 %-os oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet
reggel, étkezés előtt kell meginni, Fürdőkúrához: egy normál (220 liter
űrtartalmú) kádhoz 1 kg Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter
adagolható egy átlag méretű kádhoz. Kiszerelés: 1000g
maradványa. Ez az ősi víz, a nap ereje miatt száradt ki, hátrahagyva az élet
kialakulásában részt vevő ásványi anyagok lényegét ? magát a sót. A Himalája só
84-féle ásványi anyagot tartalmaz, mindazokat az ásványi sókat, amelyből
Földünkön az élet ered. A kézzel kitermelt, finomítatlan őssó tökéletes
sütéshez-főzéshez, de fürdőkúrához, ivókúrához és szépségápoláshoz is kiváló.
Illeszkedik sav-bázis egyensúlyt támogató életmód, diétás és Paleo étrendbe is.
A jellegzetes narancsos, rózsaszínes, helyenként kristályfehér színe az
évmilliókon át tartó enorm nyomásnak, illetve a vasoxidnak köszönhető. A föld
mélyén érintetlenül formálódó Himalája őssót ma is kézzel bányásszák,
tisztítják, szárítják, majd osztályozzák szín és tisztaság szerint. A
legtisztább részeket mossák, majd kézi erővel kisebb darabokra aprítják, így jön
létre a darabos fürdősó, az őrölhető só, majd a sószórókba való finom asztali
só. Tudtad? A normál konyhasó finomított. A készítése során alkalmazott
tisztítási folyamat mélyen beleavatkozik az anyag szerkezetébe. A
nátrium-kloridot fehérítik, hogy a vásárlók elvárásának megfelelően hófehér
legyen. A konyhasó tehát egyáltalán nem az a tiszta só, aminek hinnéd:
tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz. Felhasználási javaslat: Sütéshez,
főzéshez, kész ételekhez a napi szükséges sómennyiség szerint (0,2 g).
Ivókúrához: 26 %-os oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet
reggel, étkezés előtt kell meginni, Fürdőkúrához: egy normál (220 liter
űrtartalmú) kádhoz 1 kg Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter
adagolható egy átlag méretű kádhoz. Kiszerelés: 1000g
Adatlap
Ár: | 769 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 49 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Dr. Natur étkek, Himalája só (Pakisztáni só, Indus só) Vegys" című hirdetést látja. (fent)