Steba SV2 Sous Vide
Steba SV2 Sous Vide főző Steba SV2 Sous Vide Használja a Steba Sous Vide
főzőjét, mert a professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide nélkül
! Steba SV2 főző - Egy professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide
nélkül. - Gyakran kell gondoskodnia maximum 40 fős társaságok étkeztetéséről. -
Ha fontos Önnek az egészségtudatos táplálkozás, hogy az elkészített ételek
tápanyagtartalma a lehető legmagasabb legyen, azok megtartsák
természetességüket. - Előfordult már, hogy bosszúságot okozott a túlfőzött
ünnepi ebéd, ami a Sous-Vide-dal elképzelhetetlen. Steba Sous Vide A Sous-Vide
főzőbe az ételeket vákuum csomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat
a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel. - Az elkészítése váró
élelmiszert tegye vákuum-csomaglába, majd helyezze bele a 10 literes,
rozsdamentes acélházzal rendelkező STEBA CV2 Sous-Vide edénybe. - Állítsa be a
STEBA SV2 Sous-Vide főzőt a kívánt hőfokra, max. 99 °C-ig! - Hagyja az ételt
azon a lassú, állandó hőfokon főni, amelyet Ön beállított. A STEBA SV2 Sous-Vide
főzője ezt a hőmérsékletet 0,5 °C precizitással tartja. - Az étel túlfőzése
miatt ne aggódjon, a Sous-Vide-álásnak köszönhetően ez nem fordulhat elő. - Az
elkészült, tápanyagban gazdag, természetességét megtartó ételt fogyassza
egészséggel vagy tárolja el jóval tovább, mint a hagyományos eljárással készült
ételeket. Steba SV2 adatok - 10 literes űrtartalom - 0,5°C pontosság - Keringető
szivattyú - Digitális kijelző - 1200W - 25 x 38 x 22 cm - 4,5Kg
főzőjét, mert a professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide nélkül
! Steba SV2 főző - Egy professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide
nélkül. - Gyakran kell gondoskodnia maximum 40 fős társaságok étkeztetéséről. -
Ha fontos Önnek az egészségtudatos táplálkozás, hogy az elkészített ételek
tápanyagtartalma a lehető legmagasabb legyen, azok megtartsák
természetességüket. - Előfordult már, hogy bosszúságot okozott a túlfőzött
ünnepi ebéd, ami a Sous-Vide-dal elképzelhetetlen. Steba Sous Vide A Sous-Vide
főzőbe az ételeket vákuum csomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat
a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel. - Az elkészítése váró
élelmiszert tegye vákuum-csomaglába, majd helyezze bele a 10 literes,
rozsdamentes acélházzal rendelkező STEBA CV2 Sous-Vide edénybe. - Állítsa be a
STEBA SV2 Sous-Vide főzőt a kívánt hőfokra, max. 99 °C-ig! - Hagyja az ételt
azon a lassú, állandó hőfokon főni, amelyet Ön beállított. A STEBA SV2 Sous-Vide
főzője ezt a hőmérsékletet 0,5 °C precizitással tartja. - Az étel túlfőzése
miatt ne aggódjon, a Sous-Vide-álásnak köszönhetően ez nem fordulhat elő. - Az
elkészült, tápanyagban gazdag, természetességét megtartó ételt fogyassza
egészséggel vagy tárolja el jóval tovább, mint a hagyományos eljárással készült
ételeket. Steba SV2 adatok - 10 literes űrtartalom - 0,5°C pontosság - Keringető
szivattyú - Digitális kijelző - 1200W - 25 x 38 x 22 cm - 4,5Kg
Adatlap
Ár: | 94.990 Ft |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 45 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "Steba SV2 Sous Vide" című hirdetést látja. (fent)