Goji bogyó 200 g, Lícium, Prémium minőség, nagy szemű, aszal
Mannavita Goji bogyó - Lycium barbarum - Magas tápértékű, koncentrált étel, Bio
multivitamin, kíméletes eljárással készítve. Kiszerelés: 200g A farkasbogyóként
is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A
Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban - a goji őshazájában - termő goji
bogyókból készül. A természet egyik leg tápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely
rendkívül gazdag vitamin-, ásványianyag-forrás, továbbá aminosavak, Omega olajok
forrása. A szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal
bíró gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat,
ásványi anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó
poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok,
flavonoidok, vitaminok, aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj,
illetve szterolok. A termés C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss
citromban találhatóhoz hasonló. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes. A goji
bogyó hatásai: jó hatással van a szemre táplálja a vesét és májat lassítja a
természetes öregedés folyamatát erősíti a szervezet immunvédelmét csökkenti a
szabad gyökök okozta veszélyt pozitívan hat az egészséges koleszterinekre segít
a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában lassítja az őszülést és
hajhullást pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a
véredényekre Adagolás, tudnivalók: Naponta 2 alkalommal 1 evőkanállal önmagában,
vagy más ételekkel elkeverve (pl: joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy
tetszés szerint. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás: Száraz,
hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A
goji már kisebb mennyiségben történő fogyasztása is sokat segít a
tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos alternatívát nyújt többek közt
a szívbetegség, rák, cukorbetegség, depresszió, krónikus fáradtság, koleszterin
problémák kezelésénél és a máj regenerálására. Segít fenntartani az egészséges
keringési rendszert, a látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges
koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a szédülést. Csillapítja a stresszt és
az idegességet, javítja az alvás minőségét. Elősegíti az egészséges máj- és
veseműködést, az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a
daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori
tüneteket. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket, és segít megelőzni a
korai öregedést. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő
gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt
megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a
germánium, mely nyomelemet igen kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek.
Ciperont is találunk benne, ami pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra, továbbá
kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is
alkalmazzák. Fizalint is tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos
a leukémia főbb típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről
bebizonyították, hogy növeli a lép természetes ölősejtek aktivitását, a normál
és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B
kezelésében szintén alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin
termelésében játszik szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén,
javítja a memóriát, gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain
metil csoportjai révén a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít
csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó
faktora. A betain védi a sejt DNS-t.
multivitamin, kíméletes eljárással készítve. Kiszerelés: 200g A farkasbogyóként
is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A
Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban - a goji őshazájában - termő goji
bogyókból készül. A természet egyik leg tápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely
rendkívül gazdag vitamin-, ásványianyag-forrás, továbbá aminosavak, Omega olajok
forrása. A szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal
bíró gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat,
ásványi anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó
poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok,
flavonoidok, vitaminok, aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj,
illetve szterolok. A termés C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss
citromban találhatóhoz hasonló. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes. A goji
bogyó hatásai: jó hatással van a szemre táplálja a vesét és májat lassítja a
természetes öregedés folyamatát erősíti a szervezet immunvédelmét csökkenti a
szabad gyökök okozta veszélyt pozitívan hat az egészséges koleszterinekre segít
a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában lassítja az őszülést és
hajhullást pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a
véredényekre Adagolás, tudnivalók: Naponta 2 alkalommal 1 evőkanállal önmagában,
vagy más ételekkel elkeverve (pl: joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy
tetszés szerint. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás: Száraz,
hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A
goji már kisebb mennyiségben történő fogyasztása is sokat segít a
tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos alternatívát nyújt többek közt
a szívbetegség, rák, cukorbetegség, depresszió, krónikus fáradtság, koleszterin
problémák kezelésénél és a máj regenerálására. Segít fenntartani az egészséges
keringési rendszert, a látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges
koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a szédülést. Csillapítja a stresszt és
az idegességet, javítja az alvás minőségét. Elősegíti az egészséges máj- és
veseműködést, az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a
daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori
tüneteket. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket, és segít megelőzni a
korai öregedést. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő
gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt
megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a
germánium, mely nyomelemet igen kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek.
Ciperont is találunk benne, ami pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra, továbbá
kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is
alkalmazzák. Fizalint is tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos
a leukémia főbb típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről
bebizonyították, hogy növeli a lép természetes ölősejtek aktivitását, a normál
és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B
kezelésében szintén alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin
termelésében játszik szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén,
javítja a memóriát, gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain
metil csoportjai révén a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít
csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó
faktora. A betain védi a sejt DNS-t.
Adatlap
Ár: | 4.470 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 39 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "Goji bogyó 200 g, Lícium, Prémium minőség, nagy szemű, aszal" című hirdetést látja. (fent)