
Szakács szakmai ismeretek - Sándor Dénes
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai
műveletek bemutatása ? hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások
tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése ? mellett kitér az
árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
műveletek bemutatása ? hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások
tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése ? mellett kitér az
árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.

Adatlap
Ár: | 6.990 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.04.15 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Szakács szakmai ismeretek - Sándor Dénes" című hirdetést látja. (fent)