
Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth
Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás
követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A
tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási
rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit
kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve
hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni
a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész
táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai
sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris
képzési és vizsgakövetelményeinek. A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi
engedéllyel rendelkezik.
követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A
tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási
rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit
kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve
hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni
a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész
táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai
sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris
képzési és vizsgakövetelményeinek. A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi
engedéllyel rendelkezik.

Adatlap
Ár: | 4.490 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.04.05 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth" című hirdetést látja. (fent)