Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden
területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb
ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában. A mélyebb kémiai,
mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy...
X
Bejelentkezés
A megadott e-mail cím vagy jelszó nem érvényes, vagy lejárt. Elfelejtette vagy lejárt a jelszava? Itt kérhet újat.
Regisztráció
Regisztráció
Köszönjük regisztrációját!
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz a regisztráció megerősítéséhez szükséges link.
A belépéshez kérjük erősítse meg regisztrációját!
Elfelejtett jelszó
A megerősítő kód nem helyes!
Elfelejtett jelszó
Hamarosan kap a megadott e-mail címre egy levelet, melyben benne lesz az Ön ideiglenes új jelszava.
Az emailben kapott ideiglenes jelszavával ide kattintva léphet be.