Betöltés...

A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)

Sajátos hangulata van a disznóölésnek és az azt követő disznótornak, de már az
ezekre való készülődésnek is. Nálunk -- a közép-európai éghajlatnak megfelelően
-- hagyományosan advent, a karácsonyvárás időszakában kerül sor az első
disznóvágásokra. Egyrészt, mert erre az időszakra már kellőképpen meghízott,
vágásra érett sertések röfögnek az ólakban, másrészt pedig, ekkorra már
beköszönt a tartós hideg idő, s így a hús romlása nélkül elvégezhető a néha
egész napot igénybe vevő feldolgozás.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.490 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.02.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)" című hirdetést látja. (fent)



Az irodalomtörténet elmélete I. (Tanulmányok) - Szili József (szerk.) - Eladó - Webáruházban kapható!