Betöltés...

Vendéglátó technológia - Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Or

A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló
ismereteket tartalmazza, amelyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A
gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak
rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi a hallgatókat.
Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a főzelékek, a köretek, a saláták,
a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tészta ételek, a különböző húsételek
és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A felszolgáló ismeretek a
biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és
az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait ismerteti.
A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, tésztakészítést, a
cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be.
Komoly ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.100 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.02.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Vendéglátó technológia - Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Or
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Vendéglátó technológia - Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Or" című hirdetést látja. (fent)



Tersánszky Józsi Jenő Új legenda antik (Holnap Kiadó), 2006 324 o., kemény kötés, jó állapotú 1600.- A Kakuk Marci-regényfolyam vagy a Misi Mókus kalandjai címek hallatán legtöbbünknek egy kedves, derűjéről és sajátos életfilozófiájáról ismert író jut eszünkbe: Tersánszky Józsi Jenő. A társadalom...