Betöltés...

99 új nyalánkság

99 új nyalánkság Ebben a kötetben az elmaradhatatlan, valódi krémes-habos új
nyalánkságok mellett több helyet kaptak a kanálba kívánkozó gyümölcsédességek,
kevesebbet viszont a jeges finomságok, hiszen fagylaltokat manapság nemigen
érdemes házilag készíteni, egyéni ízesítésű, egyszerűen elkészíthető parfékat
azonban igen. És ami a szívem csücske: végre itt sorakoznak az eddigi
köteteinkből valahogy mindig kiszorult meleg desszertek, mindenki kedvencei.
Ezek a sokarcú monarchiás konyhákat idéző, többé-kevésbé tartalmas levesek után
kínált, csak melegen jó!, egyszerű, családias tésztaédességek voltaképpen
átmenetet képeznek a nyalánkságok és a sütemények között. Már a gondolatuktól is
boldogság tölti el az embert. Kivált, ha olyan szerencsés, hogy a rizsfelfújtat,
túrógombócot, császármorzsát vagy efféle jóságokat nem hipp-hopp elkészíthető
zacskós csodák, hanem a mamája-nagymamája türelme és gondoskodó figyelme
jóvoltából ismerheti. Hiszen tudjuk, a receptek csak látszólag szólnak az
ételekről, sokkal inkább az életünkről...

Tovább
Adatlap
Ár: 2.320 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

99 új nyalánkság
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "99 új nyalánkság" című hirdetést látja. (fent)



Az első fejezet a gazdálkodás alapfogalmait foglalja össze. A második fejezet a piaci alapfogalmakat, szereplőket es a piaci mechanizmust mutatja be. A harmadik fejezet a piac ?másik oldalt?, a kínálatot és az azt létrehozó vállalati termelői magatartást vizsgálja. A negyedik fejezet jellemzően a...