Gyógyító étkezés 2.
Gyógyító étkezés 2. Két gondolatmenet szövi át a könyvet. Az egyik gondolatmenet
a Gyógyító étkezés 1. Testünk táplálása című kötet gyakorlati kifejtése. Ez a
bevásárlástól az ételek elkészítéséig, az étel-ital energetikai természetétől az
étkezés egészségmegőrző és az egész embert fizikailag és lelkileg egyaránt
érintő jelentőségéig tered. A másik gondolatmenet kiterjeszti a gyakorlatot
mindazokra, akik velünk élnek, vagyis gyermekeinkre, idősebb, netán beteg
hozzátartozónkra. Az első kötet megismertetett minket táplálkozásunk
egészségfenntartó, betegségmegelőző és gyógyító hatásaival. Bár közölt jó néhány
vegetáriánus receptet is, a hangsúly az étkezés energetikai, lelki és szellemi
jól-létünket szolgáló mivoltára, és a táplálkozással kapcsolatos tanításokra,
fontos kérdésekre esett. A második kötet az egészségünket és jól-létünket
leginkább veszélyeztető gondolatmeneteinket, az immunrendszerünk szerepét,
valamint az egészségvédő táplálékokat és táplálékelkészítési módokat tárgyalja.
Az elmélet létjogosultságát a megvalósításából származó gyakorlati haszon adja.
Ez a könyv ilyen értelemben szeretne hasznos lenni. Mindazt, ami az előző
kötetben elhangzott elméletileg, most a gyakorlatban vizsgálhatjuk meg. A
szemléletességet szolgálják az esettanulmányok, amelyekben a szerző részletesen
körbejárja egy-egy kliense problémáját, amely a betegséghez vezetett. Ezután
ismerteti az alkalmazott terápiákat, illetve a problémamegoldás módját különös
tekintettel a méregtelenítésre és táplálkozásra. Az esetleírások közzétételével
szeretné érzékeltetni, hogy minden eset egyediségén és személyességén túl vannak
olyan általános szabályok, amiknek figyelembevételével jelentősen
megkönnyíthetjük az életünket, csökkenthetjük a stresszt, egyszóval hathatósan
tehetünk jólétünkért. (Frank Zsófia)
a Gyógyító étkezés 1. Testünk táplálása című kötet gyakorlati kifejtése. Ez a
bevásárlástól az ételek elkészítéséig, az étel-ital energetikai természetétől az
étkezés egészségmegőrző és az egész embert fizikailag és lelkileg egyaránt
érintő jelentőségéig tered. A másik gondolatmenet kiterjeszti a gyakorlatot
mindazokra, akik velünk élnek, vagyis gyermekeinkre, idősebb, netán beteg
hozzátartozónkra. Az első kötet megismertetett minket táplálkozásunk
egészségfenntartó, betegségmegelőző és gyógyító hatásaival. Bár közölt jó néhány
vegetáriánus receptet is, a hangsúly az étkezés energetikai, lelki és szellemi
jól-létünket szolgáló mivoltára, és a táplálkozással kapcsolatos tanításokra,
fontos kérdésekre esett. A második kötet az egészségünket és jól-létünket
leginkább veszélyeztető gondolatmeneteinket, az immunrendszerünk szerepét,
valamint az egészségvédő táplálékokat és táplálékelkészítési módokat tárgyalja.
Az elmélet létjogosultságát a megvalósításából származó gyakorlati haszon adja.
Ez a könyv ilyen értelemben szeretne hasznos lenni. Mindazt, ami az előző
kötetben elhangzott elméletileg, most a gyakorlatban vizsgálhatjuk meg. A
szemléletességet szolgálják az esettanulmányok, amelyekben a szerző részletesen
körbejárja egy-egy kliense problémáját, amely a betegséghez vezetett. Ezután
ismerteti az alkalmazott terápiákat, illetve a problémamegoldás módját különös
tekintettel a méregtelenítésre és táplálkozásra. Az esetleírások közzétételével
szeretné érzékeltetni, hogy minden eset egyediségén és személyességén túl vannak
olyan általános szabályok, amiknek figyelembevételével jelentősen
megkönnyíthetjük az életünket, csökkenthetjük a stresszt, egyszóval hathatósan
tehetünk jólétünkért. (Frank Zsófia)
Adatlap
Ár: | 590 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2025.02.05 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Gyógyító étkezés 2." című hirdetést látja. (fent)