BBQ a javából
BBQ a javából ELŐKÉSZÍT, FÜSTÖL, BEFAL Útmutató a hús füstöléséhez - lépésről
lépésre Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet
készíteni, és épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az
ünnepelt pitmasterek bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt
útmutatókkal és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok
füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a
saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más, hihetetlenül
ízletes barbecue finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még: Praktikus
szmóker illusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-,
sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez Kezdő,
középhaladó és haladó címkék a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük és
onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé Eredeti ötletek lenyűgöző
barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és
káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés Minden szószt, szárazpácot,
sós páclevet és marinádot, amire a recepteken kívül szükség lehet A Texasra,
Észak- és Déli-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi
barbecue-stílusok közelebbi bemutatását A BBQ a javából mind az új szmókerüket
frissen felavatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges
recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue
ételeinkre vágyjon. Receptekkel Sörösdobozos csirke Hikorival füstölt sertés
hasalja ?Egész napos? füstölt marhaszegy Homárfarok tengerparti módra Tépett
sertéshús tacóban, salsa verdével
lépésre Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet
készíteni, és épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az
ünnepelt pitmasterek bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt
útmutatókkal és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok
füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a
saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más, hihetetlenül
ízletes barbecue finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még: Praktikus
szmóker illusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-,
sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez Kezdő,
középhaladó és haladó címkék a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük és
onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé Eredeti ötletek lenyűgöző
barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és
káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés Minden szószt, szárazpácot,
sós páclevet és marinádot, amire a recepteken kívül szükség lehet A Texasra,
Észak- és Déli-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi
barbecue-stílusok közelebbi bemutatását A BBQ a javából mind az új szmókerüket
frissen felavatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges
recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue
ételeinkre vágyjon. Receptekkel Sörösdobozos csirke Hikorival füstölt sertés
hasalja ?Egész napos? füstölt marhaszegy Homárfarok tengerparti módra Tépett
sertéshús tacóban, salsa verdével
Adatlap
Ár: | 4.790 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.31 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "BBQ a javából" című hirdetést látja. (fent)