Itt a Buday!
Itt a Buday! Újra itt a Buday! Majdnem 10 éve nem jelent meg önálló könyve az
ország egyik legismertebb és legkedveltebb szakácsának, Buday Péternek. Az új
könyvben a szerző legkedvesebb ételeit találjuk, a négy évszaknak megfelelő
szezonális felosztásban. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél a lényeg, hogy
szezonális alapanyagokból, frissen, pár lépésben főzhetünk ízletes,
ínycsiklandó, frappáns, házias és egyben mesteri ételeket egy hétköznapi piac
alapanyagaiból válogatva. Levesek, előételek, szárnyas- és halételek,
négylábúak, egytálételek és nagyszerű desszertek. Buday Péter titka az
ötletesség, megszokott hozzávalóink új, kreatív felhasználása. Ezekből az
ötletekből ebben a könyvben sincs hiány!
ország egyik legismertebb és legkedveltebb szakácsának, Buday Péternek. Az új
könyvben a szerző legkedvesebb ételeit találjuk, a négy évszaknak megfelelő
szezonális felosztásban. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél a lényeg, hogy
szezonális alapanyagokból, frissen, pár lépésben főzhetünk ízletes,
ínycsiklandó, frappáns, házias és egyben mesteri ételeket egy hétköznapi piac
alapanyagaiból válogatva. Levesek, előételek, szárnyas- és halételek,
négylábúak, egytálételek és nagyszerű desszertek. Buday Péter titka az
ötletesség, megszokott hozzávalóink új, kreatív felhasználása. Ezekből az
ötletekből ebben a könyvben sincs hiány!
Adatlap
Ár: | 3.890 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.10 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Itt a Buday!" című hirdetést látja. (fent)