NAGYSZÜLEINK KENYERE MENTESEN
A mentes kovászműhely legjobb receptjei Szerző: Horváth Judit HVG Kiadó, 2024 Mi
a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes
péksütemény valódi kulináris élmény? Horváth Judit közel 100 mentes receptje
között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes
palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve, az alternatív
liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de
megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a bagett és a
pizza, a kakaós csiga és a túrós batyu, a lángos és a croissant, ráadásul a
mentes változat is ízletes és foszlós, sőt még egészséges is, hiszen mind
mesterséges adalékanyagok nélkül készült. A szerző a receptek mellett megosztja
a mentes sütés minden titkát, az alapanyagismerettől kezdve a kovászolásig, a
kelesztésig és a sütésig, sőt a tárolásra és a maradék felhasználására is remek
ötleteket ad. Nagyszülei kenyérsütési hagyományait megőrizve ? ahol szükséges,
modernizálva ? könyve egyszerre tiszteleg az étel és az ősök előtt. Horváth
Judit cukrász, a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója. A Fenséges
mentes sütemények és a Fermentált konyha című könyvek társszerzője. Mentes
főzőtanfolyamokat tart, recepteket fejleszt. A kötet adatai: Formátum: 118x248
mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2024 Terjedelem: 344 oldal
a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes
péksütemény valódi kulináris élmény? Horváth Judit közel 100 mentes receptje
között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes
palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve, az alternatív
liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de
megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a bagett és a
pizza, a kakaós csiga és a túrós batyu, a lángos és a croissant, ráadásul a
mentes változat is ízletes és foszlós, sőt még egészséges is, hiszen mind
mesterséges adalékanyagok nélkül készült. A szerző a receptek mellett megosztja
a mentes sütés minden titkát, az alapanyagismerettől kezdve a kovászolásig, a
kelesztésig és a sütésig, sőt a tárolásra és a maradék felhasználására is remek
ötleteket ad. Nagyszülei kenyérsütési hagyományait megőrizve ? ahol szükséges,
modernizálva ? könyve egyszerre tiszteleg az étel és az ősök előtt. Horváth
Judit cukrász, a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója. A Fenséges
mentes sütemények és a Fermentált konyha című könyvek társszerzője. Mentes
főzőtanfolyamokat tart, recepteket fejleszt. A kötet adatai: Formátum: 118x248
mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2024 Terjedelem: 344 oldal
Adatlap
Ár: | 7.120 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.20 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "NAGYSZÜLEINK KENYERE MENTESEN" című hirdetést látja. (fent)