
A TÁPLÁLKOZÁS TUDOMÁNYA
Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk Szerző:
Rhiannon Lamber Libri Kiadó, 2024 A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a
divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk
tengerében A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások
eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes
kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán
keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek
között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e
fogyni időszakos böjtöléssel. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend,
amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt,
tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv
éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket,
egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a
finomabbnál finomabb fogásokról sem. A kötet adatai: Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2024 Terjedelem: 224 oldal
Rhiannon Lamber Libri Kiadó, 2024 A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a
divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk
tengerében A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások
eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes
kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán
keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek
között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e
fogyni időszakos böjtöléssel. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend,
amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt,
tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv
éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket,
egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a
finomabbnál finomabb fogásokról sem. A kötet adatai: Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2024 Terjedelem: 224 oldal

Adatlap
Ár: | 7.200 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.03.21 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A TÁPLÁLKOZÁS TUDOMÁNYA " című hirdetést látja. (fent)