Magyar superfood
Magyar superfood TUDATOSSÁG - FENNTARTHATÓSÁG - KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS A
superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan
alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai
közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a
lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról
már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon
is megteremnek. E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy
összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket,
gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán
viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be
értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat
és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő
bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat
beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a
fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos,
kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai
szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges
finomság receptje kapott helyet. S, hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon
gondot,a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények
listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé
étkezésünket!
superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan
alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai
közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a
lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról
már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon
is megteremnek. E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy
összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket,
gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán
viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be
értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat
és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő
bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat
beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a
fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos,
kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai
szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges
finomság receptje kapott helyet. S, hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon
gondot,a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények
listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé
étkezésünket!
Adatlap
Ár: | 5.090 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.26 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Magyar superfood" című hirdetést látja. (fent)