
Kemény Andrásné - Cukrász szakmai ismeretek 1. - MK-5815
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első
kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek,
bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással
összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok
vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai
előírások alkalmazására.
kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek,
bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással
összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok
vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai
előírások alkalmazására.

Adatlap
Ár: | 4.490 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.04.20 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Kemény Andrásné - Cukrász szakmai ismeretek 1. - MK-5815" című hirdetést látja. (fent)