A csokoládé
Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról
értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad
erről a különleges édességről, mely akkor még ritka csemege számba ment. A
könyv igazi kuriózuma a cukrászat és a kulináris élvezetek kutatói számára.A
könyv az eredeti kiadás reprint változata.
értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad
erről a különleges édességről, mely akkor még ritka csemege számba ment. A
könyv igazi kuriózuma a cukrászat és a kulináris élvezetek kutatói számára.A
könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatlap
Ár: | 2.300 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A csokoládé" című hirdetést látja. (fent)