Betöltés...

Hal, mindenestül

Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak
elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül
című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni
véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval
pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és
haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra
bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást,
ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.

Tovább
Adatlap
Ár: 19.999 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.01.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Hal, mindenestül
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Hal, mindenestül" című hirdetést látja. (fent)



Xeravits Gézának a deuterokanonikus könyvekhez írt bevezetője 2008-ban jelent meg, és üde színfolt volt a hazai, bibliai bevezetéstani tankönyvek közt: sikerült elkerülnie a terjengősséget, de a túlzott leegysze-rűsítést is. Szerzője nem félt szembenézni olyan összetett, exegetikai kérdésekkel...