Betöltés...

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldal

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról ? a jó húst a
megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A
gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,
füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló
minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt,
sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100
szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra,
hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk

Tovább
Adatlap
Ár: 2.800 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldal
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldal" című hirdetést látja. (fent)



A matematika eredményes tanulásának és tudásának alapja az optimális számolási készség. A számolási készség kialakulásához hosszú út vezet, sok gyakorlásra van szükség. Ennek megoldásához kíván segítséget adni a kiadvány gyerekeknek, szülőknek és pedagógusoknak. A gyerekek ebben a füzetben sok...