Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldal
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról ? a jó húst a
megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A
gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,
füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló
minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt,
sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100
szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra,
hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A
gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,
füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló
minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt,
sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100
szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra,
hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Adatlap
Ár: | 2.800 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldal" című hirdetést látja. (fent)