Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait
folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is
napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős
tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt
olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - "Fagylaltok,
krémek, parfait-k és kocsonyák" készítésének titkait osztja meg olvasóival. A mű
az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is
napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős
tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt
olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - "Fagylaltok,
krémek, parfait-k és kocsonyák" készítésének titkait osztja meg olvasóival. A mű
az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
Adatlap
Ár: | 2.700 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" című hirdetést látja. (fent)