Finom hentesáruk könyve
A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a
legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban.
Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos receptet tartalmaz. A kötet érdekessége
az, hogy a húsok tartósításától, a különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb
felvágottak, mint például a hurkák, a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének
módjáról ad kimerítő felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a
kóser hentesáruk, valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját.
Ezért ajánljuk mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek
a hentesipar titkai iránt.
legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban.
Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos receptet tartalmaz. A kötet érdekessége
az, hogy a húsok tartósításától, a különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb
felvágottak, mint például a hurkák, a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének
módjáról ad kimerítő felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a
kóser hentesáruk, valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját.
Ezért ajánljuk mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek
a hentesipar titkai iránt.
Adatlap
Ár: | 3.500 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Finom hentesáruk könyve" című hirdetést látja. (fent)