NEM IS EMLÉKSZEM, MIKOR ETTEM UTOLJÁRA...
A Csengetett, Mylord? ikonikus ételei Szerzők: Mátai Tamás, Osgyáni László
Kulcslyuk Kiadó, 2024 Nem is emlékszem, mikor ettem utoljára... ...malacsültet
...sonkát ...húsos pitét - sóhajt fel Mabel, sóvárgó tekintettel meredve az épp
aktuális finomságra, amiből persze egy falat sem jut neki. Ismerős jelenet a
Csengett, Mylord?-ból, igaz? Aki csak egyszer is végignézte a sorozatot, kizárt,
hogy ne tudna legalább egy olyan ételt mondani, amely szorosan kapcsolódik
valamelyik részhez. A rajongóknak pedig biztosan megvan a maguk kedvenc fogása,
amelyet ezért vagy azért a legjobban szeretnek, legyen az a pompásan remegő
borjúbecsinált, a Lady Lavender által röppályára állított hat tányér
tápiókapuding, Mrs. Lipton rózsás malacbőre, vagy épp az ikonikus meggyes
lepény, melynek aljára nem süllyed le a meggy. Így vagy úgy, de számtalan kiváló
étel lett megkerülhetetlen része a sorozatnak. Hogyan készülnek ezek az ízletes
fogások? Mi a titka annak a Wellington bélszínnek, amely még Wilson kapitány
gyönge gyomrának is mennyei falat? Mitől lesz igazán különleges az a kacsa,
amelyhez szentségtörés sört inni, hiszen sokkal inkább illik hozzá egy jóféle
bor? A Csengetett, Mylord? szakácskönyvből kiderül. A kötet 51 ikonikus ételt és
italt mutat be izgalmas receptek és gyönyörű fotók segítségével, ráadásul
mylord-módra tálalva: azaz odaillő idézetekkel, humoros utalásokkal és kedves
illusztrációkkal fűszerezve. Jó étvágyat hozzá!
Kulcslyuk Kiadó, 2024 Nem is emlékszem, mikor ettem utoljára... ...malacsültet
...sonkát ...húsos pitét - sóhajt fel Mabel, sóvárgó tekintettel meredve az épp
aktuális finomságra, amiből persze egy falat sem jut neki. Ismerős jelenet a
Csengett, Mylord?-ból, igaz? Aki csak egyszer is végignézte a sorozatot, kizárt,
hogy ne tudna legalább egy olyan ételt mondani, amely szorosan kapcsolódik
valamelyik részhez. A rajongóknak pedig biztosan megvan a maguk kedvenc fogása,
amelyet ezért vagy azért a legjobban szeretnek, legyen az a pompásan remegő
borjúbecsinált, a Lady Lavender által röppályára állított hat tányér
tápiókapuding, Mrs. Lipton rózsás malacbőre, vagy épp az ikonikus meggyes
lepény, melynek aljára nem süllyed le a meggy. Így vagy úgy, de számtalan kiváló
étel lett megkerülhetetlen része a sorozatnak. Hogyan készülnek ezek az ízletes
fogások? Mi a titka annak a Wellington bélszínnek, amely még Wilson kapitány
gyönge gyomrának is mennyei falat? Mitől lesz igazán különleges az a kacsa,
amelyhez szentségtörés sört inni, hiszen sokkal inkább illik hozzá egy jóféle
bor? A Csengetett, Mylord? szakácskönyvből kiderül. A kötet 51 ikonikus ételt és
italt mutat be izgalmas receptek és gyönyörű fotók segítségével, ráadásul
mylord-módra tálalva: azaz odaillő idézetekkel, humoros utalásokkal és kedves
illusztrációkkal fűszerezve. Jó étvágyat hozzá!
Adatlap
Ár: | 7.190 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.06 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "NEM IS EMLÉKSZEM, MIKOR ETTEM UTOLJÁRA..." című hirdetést látja. (fent)