Befőzés és tartósítás
Befőzés és tartósítás A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a
gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos
elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük,
és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan
ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el
bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos
elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük,
és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan
ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el
bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Adatlap
Ár: | 2.791 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Befőzés és tartósítás" című hirdetést látja. (fent)