Betöltés...

Befőzés és tartósítás

Befőzés és tartósítás A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a
gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos
elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük,
és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan
ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el
bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.791 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.01.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Befőzés és tartósítás
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Befőzés és tartósítás" című hirdetést látja. (fent)



Szerző: Lux Gábor Dialóg Campus Kiadó, 2017 Milyen szerepet játszik az ipar a modern posztindusztriális gazdaságokban? Miért süllyednek hosszan tartó válságba egyes ipari térségek, és miért válnak mások kimagaslóan sikeressé? Hogyan hatnak az ipar fejlődésére a különböző közpolitikák, és mit...