Evésről, ivásról és az életről
Evésről, ivásról és az életről Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea
Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet
birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89
recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan
bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel
elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját
tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy
az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis
ízelítő izgalmas gasztronómiai útikalauzunkból: - Jó gondolatokat és ötleteket
ébresztő ételek - Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek - Jó hangulatot keltő
ételek - Szerelmet ébresztő ételek - Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel
fogyhatunk le - A boldog időskort támogató ételek
Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet
birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89
recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan
bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel
elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját
tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy
az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis
ízelítő izgalmas gasztronómiai útikalauzunkból: - Jó gondolatokat és ötleteket
ébresztő ételek - Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek - Jó hangulatot keltő
ételek - Szerelmet ébresztő ételek - Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel
fogyhatunk le - A boldog időskort támogató ételek
Adatlap
Ár: | 3.490 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.05 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Evésről, ivásról és az életről" című hirdetést látja. (fent)