Betöltés...

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell A szerző kiváló ismerője a
húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: ?Könyvemben úgy a
hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi
hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési,
előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha
csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos
társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi,
prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.? A
könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti
olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati
segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.290 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.16
Eddig megtekintették 7 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell" című hirdetést látja. (fent)