Immunerősítő ételek 2.
Immunerősítő ételek 2. Mezei Elmira, az ismert táplálkozási tanácsadó és
reformszakács, akit a hazai paleo mozgalom egyik úttörőjeként is ismerhetünk,
néhány éve szakmai érdeklődésből vágott bele egy speciális nyolchetes diétába,
és az eredményeket annyira meggyőzőnek találta, hogy azóta is ezeket az
előírásokat betartva főz és él. Saját tapasztalatai ihlették legújabb
szakácskönyvét is, amelynek receptjeivel újra bebizonyítja, hogy bár az
immunerősítő táplálkozás szigorú szabályokat követ, mégis lehet kimondottan
ízletes. Míg az Immunerősítő ételek első kötetében a szerző alapvetően arra a
kérdésre kereste a választ, hogyan tudjuk megerősíteni az immunrendszerünket az
életmódunkkal és az ételeinkkel, a folytatásban nagyobb részletességgel mutatja
be az egészségépítő táplálkozás elemeit, és arra is megtanít, hogyan tehetjük
ezeket mindennapjaink részeivé. Mindez a koronavírus árnyékában különös
jelentőséget kap, hiszen mind megérthettük, hogy felelősséget kell vállalnunk a
saját egészségünkért. Erre pedig kiváló módszer, ha olyan ételeket fogyasztunk,
amelyek segítenek helyreállítani és megőrizni a testsúlyunkat, az anyagcserénk
és a bélflóránk egészségét, alacsonyan tartani a gyulladásszintünket, és
kiegyensúlyozottá tenni a vércukor- és inzulinháztartásunkat. A könyv végigveszi
a nap minden étkezését, az izgalmas és kreatív recepteken túl pedig ahhoz is
tanácsokat kapunk, hogyan adjuk át az immunerősítő szokásokat a gyerekeinknek,
hogy ne küszködjenek olyan, manapság mind gyakoribb panaszokkal, mint a
súlyingadozás, a problémás bőr, az ételintolerancia vagy az inzulinrezisztencia.
reformszakács, akit a hazai paleo mozgalom egyik úttörőjeként is ismerhetünk,
néhány éve szakmai érdeklődésből vágott bele egy speciális nyolchetes diétába,
és az eredményeket annyira meggyőzőnek találta, hogy azóta is ezeket az
előírásokat betartva főz és él. Saját tapasztalatai ihlették legújabb
szakácskönyvét is, amelynek receptjeivel újra bebizonyítja, hogy bár az
immunerősítő táplálkozás szigorú szabályokat követ, mégis lehet kimondottan
ízletes. Míg az Immunerősítő ételek első kötetében a szerző alapvetően arra a
kérdésre kereste a választ, hogyan tudjuk megerősíteni az immunrendszerünket az
életmódunkkal és az ételeinkkel, a folytatásban nagyobb részletességgel mutatja
be az egészségépítő táplálkozás elemeit, és arra is megtanít, hogyan tehetjük
ezeket mindennapjaink részeivé. Mindez a koronavírus árnyékában különös
jelentőséget kap, hiszen mind megérthettük, hogy felelősséget kell vállalnunk a
saját egészségünkért. Erre pedig kiváló módszer, ha olyan ételeket fogyasztunk,
amelyek segítenek helyreállítani és megőrizni a testsúlyunkat, az anyagcserénk
és a bélflóránk egészségét, alacsonyan tartani a gyulladásszintünket, és
kiegyensúlyozottá tenni a vércukor- és inzulinháztartásunkat. A könyv végigveszi
a nap minden étkezését, az izgalmas és kreatív recepteken túl pedig ahhoz is
tanácsokat kapunk, hogyan adjuk át az immunerősítő szokásokat a gyerekeinknek,
hogy ne küszködjenek olyan, manapság mind gyakoribb panaszokkal, mint a
súlyingadozás, a problémás bőr, az ételintolerancia vagy az inzulinrezisztencia.
Adatlap
Ár: | 3.590 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 18 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Immunerősítő ételek 2." című hirdetést látja. (fent)