Mindenmentes 2.
Mindenmentes 2. Hamarosan megjelenik a BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozatának
következő darabja, a 2016-ban kiadott nagy sikerű Mindenmentes kötet második
része. Az első szakácskönyv hazai olvasói sikere után - melyet idén egy rangos
nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on elért két harmadik
helyezés koronázott a vegán és a diétás könyvek kategóriájában - az új kötet is
azt szeretné bemutatni, hogy a Mindenmentes korántsem az ízek, a zamatok
hiányát, hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült
ételeket jelenti a mindennapokban. Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és
kutató Dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70
receptet gyűjtött össze a cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a
160 gramm szénhidrá- tos diétába illeszthető, és vegán ételekhez. A receptek a
házilag készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető
útravalókat, hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket
sorakoztatnak fel, az allergének okán külön jelölve a magmentes és szójamentes
ételeket. Az elkészítésben segítenek a jól strukturált leírások és a jelölt
elkészítési idő, a szerző tippjei pedig a recepteken kívül egy külön fejezetben
is helyet kaptak. Dr. Andrási Nóra egymást kiegészítő, személyes példán alapuló
könyvei nemcsak azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjéből
bizonyos alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, de örömmel, kockázatok nélkül
szeretnének alkotni a konyhában, hanem olyan olvasóknak is inspirációként
szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia, de szeretnének
egészségesebben, tudatosabban táplálkozni, aktív életet élni, vagy a vegán
konyha világával ismerkedni.
következő darabja, a 2016-ban kiadott nagy sikerű Mindenmentes kötet második
része. Az első szakácskönyv hazai olvasói sikere után - melyet idén egy rangos
nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on elért két harmadik
helyezés koronázott a vegán és a diétás könyvek kategóriájában - az új kötet is
azt szeretné bemutatni, hogy a Mindenmentes korántsem az ízek, a zamatok
hiányát, hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült
ételeket jelenti a mindennapokban. Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és
kutató Dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70
receptet gyűjtött össze a cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a
160 gramm szénhidrá- tos diétába illeszthető, és vegán ételekhez. A receptek a
házilag készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető
útravalókat, hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket
sorakoztatnak fel, az allergének okán külön jelölve a magmentes és szójamentes
ételeket. Az elkészítésben segítenek a jól strukturált leírások és a jelölt
elkészítési idő, a szerző tippjei pedig a recepteken kívül egy külön fejezetben
is helyet kaptak. Dr. Andrási Nóra egymást kiegészítő, személyes példán alapuló
könyvei nemcsak azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjéből
bizonyos alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, de örömmel, kockázatok nélkül
szeretnének alkotni a konyhában, hanem olyan olvasóknak is inspirációként
szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia, de szeretnének
egészségesebben, tudatosabban táplálkozni, aktív életet élni, vagy a vegán
konyha világával ismerkedni.
Adatlap
Ár: | 4.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 22 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Mindenmentes 2." című hirdetést látja. (fent)