Ezerízű vegán konyha
Ezerízű vegán konyha Manapság már számtalan szakácskönyv közül választhatnak,
akik úgy döntenek, szívesen elhagynák az állati eredetű élelmiszerek
fogyasztását és kipróbálnák az íz- és színvilágában oly gazdag vegán konyha
kínálatát. Az azonban kevés vegán szakácskönyvről állítható, hogy akár egyik
napról a másikra nekiugorhatunk a recepteknek, mert minden hozzávalót
beszerezhetünk egy átlagos élelmiszerboltban. Az Ezerízű vegán konyha valóban
ilyen recepteket kínál ? a szendvicskrémektől indítva a salátákon és a leveseken
át a főételekig és persze a desszertekig ?, vagyis sok-sok olyan egészséges
növényi alapú ételt, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet mindennemű
szakács-előképzettség és bonyolult eszközök vagy költséges extra alapanyagok
nélkül. Pap Judit receptjeinek zöme nagyon közel áll a hagyományos magyar
gasztronómiai ízléshez, csak éppen egészségesebb, könnyebben emészthető és
természetesen kevésbé hizlaló formában. Valljuk be, sokan nehezen tudnának
elszakadni egy igazi magyaros brassói aprópecsenyétől vagy egy hortobágyi
palacsintától ? nem is kell! A szerző ezeket a tradicionális hazai ételeket is
megújította, így bárki élvezheti a megszokott, szívéhez közel álló ízeket, de
egészségesebb és az állatokat is tiszteletben tartó formában, ugyanis semmilyen
állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. A receptek roppant egyszerűen
elkészíthetők a tápláló, vitaminokban és rostokban gazdag alapanyagokból, Veél
Attila étvágygerjesztő fotói pedig a fogások azonnali kipróbálására sarkallják
az olvasót.
akik úgy döntenek, szívesen elhagynák az állati eredetű élelmiszerek
fogyasztását és kipróbálnák az íz- és színvilágában oly gazdag vegán konyha
kínálatát. Az azonban kevés vegán szakácskönyvről állítható, hogy akár egyik
napról a másikra nekiugorhatunk a recepteknek, mert minden hozzávalót
beszerezhetünk egy átlagos élelmiszerboltban. Az Ezerízű vegán konyha valóban
ilyen recepteket kínál ? a szendvicskrémektől indítva a salátákon és a leveseken
át a főételekig és persze a desszertekig ?, vagyis sok-sok olyan egészséges
növényi alapú ételt, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet mindennemű
szakács-előképzettség és bonyolult eszközök vagy költséges extra alapanyagok
nélkül. Pap Judit receptjeinek zöme nagyon közel áll a hagyományos magyar
gasztronómiai ízléshez, csak éppen egészségesebb, könnyebben emészthető és
természetesen kevésbé hizlaló formában. Valljuk be, sokan nehezen tudnának
elszakadni egy igazi magyaros brassói aprópecsenyétől vagy egy hortobágyi
palacsintától ? nem is kell! A szerző ezeket a tradicionális hazai ételeket is
megújította, így bárki élvezheti a megszokott, szívéhez közel álló ízeket, de
egészségesebb és az állatokat is tiszteletben tartó formában, ugyanis semmilyen
állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. A receptek roppant egyszerűen
elkészíthetők a tápláló, vitaminokban és rostokban gazdag alapanyagokból, Veél
Attila étvágygerjesztő fotói pedig a fogások azonnali kipróbálására sarkallják
az olvasót.
Adatlap
Ár: | 3.090 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 20 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Ezerízű vegán konyha" című hirdetést látja. (fent)