Élő édességek II.
Élő édességek II. Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó? Csupa
nyersből? ?De hát ez finom! Persze, hogy finom! Lénárt Gittát aligha kell
bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb kötettel,
tévészereplésekkel, előadásokkal, tanfolyamokkal gyarapítja a nyerskonyha
követőinek táborát. Az Élő édességek 2011-es megjelenése óta folyamatosan
kísérletezett, újabb izgalmas nyers édességeket alkotott. Az elsősorban
gyümölcsökből és olajos magvakból álló desszertek nemcsak egészségesek és
rendkívül finomak, de gyönyörűek is! Nem tartalmaznak lisztet, tojást és
hozzáadott cukrot, hőkezelés nélkül az alapanyagok is teljes értékűek maradnak.
Elkészítésük roppant hálás feladat, mert lényegesen egyszerűbb, mint a
hagyományos sütött édességeké. A kötetből azonnal választ kaphatunk a
legfontosabb kérdésekre: - Mivel édesítsünk? - Milyen alapanyagokat használjunk?
- Mely konyhai eszközökre lehet szükségünk? - Hogyan készítsünk nyers magtejeket
házilag? - Miként aszaljunk gyümölcslapokat? A természetes alapanyagú,
színpompás poharas krémek, gyümölcsökkel díszített torták és piték
étvágygerjesztően mutatnak bármilyen családi vagy baráti összejövetelen. Sikerük
garantált, hiszen bátran falatozhatunk belőlük, és varázslatosan finomak!
nyersből? ?De hát ez finom! Persze, hogy finom! Lénárt Gittát aligha kell
bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb kötettel,
tévészereplésekkel, előadásokkal, tanfolyamokkal gyarapítja a nyerskonyha
követőinek táborát. Az Élő édességek 2011-es megjelenése óta folyamatosan
kísérletezett, újabb izgalmas nyers édességeket alkotott. Az elsősorban
gyümölcsökből és olajos magvakból álló desszertek nemcsak egészségesek és
rendkívül finomak, de gyönyörűek is! Nem tartalmaznak lisztet, tojást és
hozzáadott cukrot, hőkezelés nélkül az alapanyagok is teljes értékűek maradnak.
Elkészítésük roppant hálás feladat, mert lényegesen egyszerűbb, mint a
hagyományos sütött édességeké. A kötetből azonnal választ kaphatunk a
legfontosabb kérdésekre: - Mivel édesítsünk? - Milyen alapanyagokat használjunk?
- Mely konyhai eszközökre lehet szükségünk? - Hogyan készítsünk nyers magtejeket
házilag? - Miként aszaljunk gyümölcslapokat? A természetes alapanyagú,
színpompás poharas krémek, gyümölcsökkel díszített torták és piték
étvágygerjesztően mutatnak bármilyen családi vagy baráti összejövetelen. Sikerük
garantált, hiszen bátran falatozhatunk belőlük, és varázslatosan finomak!
Adatlap
Ár: | 2.690 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.21 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élő édességek II." című hirdetést látja. (fent)