Hal, mindenestül
Hal, mindenestül Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a
halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal,
mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit
eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a
sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az
alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv
arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett
fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást
mindenestül.
halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal,
mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit
eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a
sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az
alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv
arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett
fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást
mindenestül.
Adatlap
Ár: | 15.990 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Hal, mindenestül" című hirdetést látja. (fent)