Betöltés...

Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté
a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként
többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad
és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó
restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor
vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.590 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.21
Eddig megtekintették 9 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Halak, vadak elkészítése
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Halak, vadak elkészítése" című hirdetést látja. (fent)



Tartalom Imreh István: Venzel József öröksége 5 Csíkszék természeti, történelmi és társadalmi leírása 27 A falumunka és az erdélyi falumunka-mozgalom 53 Az önismeret útja 74 Öt oltmenti székely község népmozgalma 106 A falukutatás módszerének vázlata 119 Dimitrie Gusti és az erdélyi magyar...