Omega-3 szakácskönyv
Omega-3 szakácskönyv Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek
szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az
omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek,
a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni
küzdelemben, a stroke-megelőzésben, és az egészséges agyműködés és
kiegyensúlyozott hangulat megőrzésében. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a
megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet,
ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt.
Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre. Bár az olajos húsú
halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal
is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész
élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket
vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb
tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan
használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán
újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező
halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az
omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek,
a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni
küzdelemben, a stroke-megelőzésben, és az egészséges agyműködés és
kiegyensúlyozott hangulat megőrzésében. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a
megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet,
ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt.
Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre. Bár az olajos húsú
halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal
is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész
élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket
vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb
tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan
használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán
újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező
halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
Adatlap
Ár: | 2.690 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 15 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Omega-3 szakácskönyv" című hirdetést látja. (fent)