Halimádók konyhája 2.
A Halimádók konyhája 2. könyv egy igazi csemege minden halimádónak. Ha te is
szereted a halételeket, akkor ez a könyv neked szól. Andrejszky Zoltán, a
Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője, most nemcsak a képernyőn varázsol
jobbnál jobb fogásokat, hanem le is írja legizgalmasabb receptjeit. Ez a könyv
közel ötven édesvízi receptet tartalmaz, amelyek garantáltan feldobják a
konyhádat.A Halimádók konyhája 2. könyvben találkozhatsz hagyományos fogásokkal,
mint a rácponty, a korhely halászlé vagy a tejfölös-gombás csuka, de olyan
ételeket is felfedezhetsz, amelyeket általában nem halból szoktunk készíteni.
Ilyenek például a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából
alkotott töltött káposzta vagy a harcsás paprikás krumpli. Ezek az izgalmas és
szokatlan ízkombinációk garantáltan új élményt nyújtanak minden
étkezéskor.Andrejszky Zoltán férfias stílusban, az ízeket és alapanyagokat
nagyvonalúan kezelve mutatja be a halételek készítését. Bátran nyúl a
fűszerekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt
a remek alapanyagot: a halat. A könyvben található receptek egyszerűek és
könnyen követhetőek, így a gyakorló háziasszonyok és háziemberek is bátran
nekiállhatnak a főzésnek.A Halimádók konyhája 2. könyv tele van erős szavakkal
és kifejezésekkel, amelyek eladják a terméket. Az egyes recepteket figyelemre
méltónak és izgalmasnak fogod találni. A halételek varázslatos és csodálatos
tulajdonságait részletesen bemutatja a könyv, így garantáltan új szemmel fogsz
tekinteni erre a csodálatos alapanyagra.Ez a könyv nem csak a tapasztalt
szakácsoknak szól, hanem azoknak is, akik most kezdik felfedezni a főzés
örömeit. Az alapoktól kezdve megtanulhatod, hogyan kell tökéletesen elkészíteni
a halételeket, majd haladhatsz tovább a bonyolultabb ételek felé. A receptek
egyszerűek és könnyen követhetőek, így bárki elkészítheti őket.A Halimádók
konyhája 2. könyv segítségével megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a
csodálatos alapanyagból. A hal nem csak finom és tápláló, hanem rendkívül
sokoldalú is. Készíthetsz belőle főételeket, előételeket, leveseket, salátákat,
sőt még desszerteket is. A könyvben található receptek között biztosan találsz
majd olyanokat, amelyek a kedvenceiddé válnak.Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy
részese legyél ennek a különleges könyvnek, amely garantáltan új távlatokat nyit
meg a konyhádban. A Halimádók konyhája 2. könyv segítségével nem csak finom
ételeket készíthetsz, hanem egyben megismerheted a halételek történetét és
kultúráját is. Ez a könyv tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a főzést és
szeretne új receptekkel és ötletekkel gazdagítani a repertoárját.Miért pont ez a
termék? Izgalmas és változatos receptek Hagyományos és szokatlan fogások
egyaránt Könnyen követhető, férfias stílus Ideális ajándék a halételek
szerelmeseinek Gazdagítja a főzési repertoárodatFelhasználási tippek: Készíts
különleges halas előételeket Próbáld ki a halas egytálételeket Kísérletezz halas
desszertekkel Használj friss fűszereket és zöldségeket Fedezd fel a szokatlan
ízkombinációkatFelhasználási alkalmak: Családi vacsorák Ünnepi étkezések Baráti
összejövetelek Egészséges hétköznapi ebédek Gasztronómiai kalandokKönyv
tartalma: Közel ötven édesvízi recept Férfias, nagyvonalú stílusú leírások
szereted a halételeket, akkor ez a könyv neked szól. Andrejszky Zoltán, a
Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője, most nemcsak a képernyőn varázsol
jobbnál jobb fogásokat, hanem le is írja legizgalmasabb receptjeit. Ez a könyv
közel ötven édesvízi receptet tartalmaz, amelyek garantáltan feldobják a
konyhádat.A Halimádók konyhája 2. könyvben találkozhatsz hagyományos fogásokkal,
mint a rácponty, a korhely halászlé vagy a tejfölös-gombás csuka, de olyan
ételeket is felfedezhetsz, amelyeket általában nem halból szoktunk készíteni.
Ilyenek például a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából
alkotott töltött káposzta vagy a harcsás paprikás krumpli. Ezek az izgalmas és
szokatlan ízkombinációk garantáltan új élményt nyújtanak minden
étkezéskor.Andrejszky Zoltán férfias stílusban, az ízeket és alapanyagokat
nagyvonalúan kezelve mutatja be a halételek készítését. Bátran nyúl a
fűszerekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt
a remek alapanyagot: a halat. A könyvben található receptek egyszerűek és
könnyen követhetőek, így a gyakorló háziasszonyok és háziemberek is bátran
nekiállhatnak a főzésnek.A Halimádók konyhája 2. könyv tele van erős szavakkal
és kifejezésekkel, amelyek eladják a terméket. Az egyes recepteket figyelemre
méltónak és izgalmasnak fogod találni. A halételek varázslatos és csodálatos
tulajdonságait részletesen bemutatja a könyv, így garantáltan új szemmel fogsz
tekinteni erre a csodálatos alapanyagra.Ez a könyv nem csak a tapasztalt
szakácsoknak szól, hanem azoknak is, akik most kezdik felfedezni a főzés
örömeit. Az alapoktól kezdve megtanulhatod, hogyan kell tökéletesen elkészíteni
a halételeket, majd haladhatsz tovább a bonyolultabb ételek felé. A receptek
egyszerűek és könnyen követhetőek, így bárki elkészítheti őket.A Halimádók
konyhája 2. könyv segítségével megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a
csodálatos alapanyagból. A hal nem csak finom és tápláló, hanem rendkívül
sokoldalú is. Készíthetsz belőle főételeket, előételeket, leveseket, salátákat,
sőt még desszerteket is. A könyvben található receptek között biztosan találsz
majd olyanokat, amelyek a kedvenceiddé válnak.Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy
részese legyél ennek a különleges könyvnek, amely garantáltan új távlatokat nyit
meg a konyhádban. A Halimádók konyhája 2. könyv segítségével nem csak finom
ételeket készíthetsz, hanem egyben megismerheted a halételek történetét és
kultúráját is. Ez a könyv tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a főzést és
szeretne új receptekkel és ötletekkel gazdagítani a repertoárját.Miért pont ez a
termék? Izgalmas és változatos receptek Hagyományos és szokatlan fogások
egyaránt Könnyen követhető, férfias stílus Ideális ajándék a halételek
szerelmeseinek Gazdagítja a főzési repertoárodatFelhasználási tippek: Készíts
különleges halas előételeket Próbáld ki a halas egytálételeket Kísérletezz halas
desszertekkel Használj friss fűszereket és zöldségeket Fedezd fel a szokatlan
ízkombinációkatFelhasználási alkalmak: Családi vacsorák Ünnepi étkezések Baráti
összejövetelek Egészséges hétköznapi ebédek Gasztronómiai kalandokKönyv
tartalma: Közel ötven édesvízi recept Férfias, nagyvonalú stílusú leírások
Adatlap
Ár: | 5.990 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Halimádók konyhája 2." című hirdetést látja. (fent)