Betöltés...

Halimádók konyhája 2.

A Halimádók konyhája 2. könyv egy igazi csemege minden halimádónak. Ha te is
szereted a halételeket, akkor ez a könyv neked szól. Andrejszky Zoltán, a
Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője, most nemcsak a képernyőn varázsol
jobbnál jobb fogásokat, hanem le is írja legizgalmasabb receptjeit. Ez a könyv
közel ötven édesvízi receptet tartalmaz, amelyek garantáltan feldobják a
konyhádat.A Halimádók konyhája 2. könyvben találkozhatsz hagyományos fogásokkal,
mint a rácponty, a korhely halászlé vagy a tejfölös-gombás csuka, de olyan
ételeket is felfedezhetsz, amelyeket általában nem halból szoktunk készíteni.
Ilyenek például a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából
alkotott töltött káposzta vagy a harcsás paprikás krumpli. Ezek az izgalmas és
szokatlan ízkombinációk garantáltan új élményt nyújtanak minden
étkezéskor.Andrejszky Zoltán férfias stílusban, az ízeket és alapanyagokat
nagyvonalúan kezelve mutatja be a halételek készítését. Bátran nyúl a
fűszerekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt
a remek alapanyagot: a halat. A könyvben található receptek egyszerűek és
könnyen követhetőek, így a gyakorló háziasszonyok és háziemberek is bátran
nekiállhatnak a főzésnek.A Halimádók konyhája 2. könyv tele van erős szavakkal
és kifejezésekkel, amelyek eladják a terméket. Az egyes recepteket figyelemre
méltónak és izgalmasnak fogod találni. A halételek varázslatos és csodálatos
tulajdonságait részletesen bemutatja a könyv, így garantáltan új szemmel fogsz
tekinteni erre a csodálatos alapanyagra.Ez a könyv nem csak a tapasztalt
szakácsoknak szól, hanem azoknak is, akik most kezdik felfedezni a főzés
örömeit. Az alapoktól kezdve megtanulhatod, hogyan kell tökéletesen elkészíteni
a halételeket, majd haladhatsz tovább a bonyolultabb ételek felé. A receptek
egyszerűek és könnyen követhetőek, így bárki elkészítheti őket.A Halimádók
konyhája 2. könyv segítségével megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a
csodálatos alapanyagból. A hal nem csak finom és tápláló, hanem rendkívül
sokoldalú is. Készíthetsz belőle főételeket, előételeket, leveseket, salátákat,
sőt még desszerteket is. A könyvben található receptek között biztosan találsz
majd olyanokat, amelyek a kedvenceiddé válnak.Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy
részese legyél ennek a különleges könyvnek, amely garantáltan új távlatokat nyit
meg a konyhádban. A Halimádók konyhája 2. könyv segítségével nem csak finom
ételeket készíthetsz, hanem egyben megismerheted a halételek történetét és
kultúráját is. Ez a könyv tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a főzést és
szeretne új receptekkel és ötletekkel gazdagítani a repertoárját.Miért pont ez a
termék? Izgalmas és változatos receptek Hagyományos és szokatlan fogások
egyaránt Könnyen követhető, férfias stílus Ideális ajándék a halételek
szerelmeseinek Gazdagítja a főzési repertoárodatFelhasználási tippek: Készíts
különleges halas előételeket Próbáld ki a halas egytálételeket Kísérletezz halas
desszertekkel Használj friss fűszereket és zöldségeket Fedezd fel a szokatlan
ízkombinációkatFelhasználási alkalmak: Családi vacsorák Ünnepi étkezések Baráti
összejövetelek Egészséges hétköznapi ebédek Gasztronómiai kalandokKönyv
tartalma: Közel ötven édesvízi recept Férfias, nagyvonalú stílusú leírások

Tovább
Adatlap
Ár: 5.990 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.26
Eddig megtekintették 9 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Halimádók konyhája 2.
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Halimádók konyhája 2." című hirdetést látja. (fent)



Aki kutyát tart, az kicsit diplomatafeladatot is vállal magára. Rászánja magát - ha nem is tudatosan - arra, hogy egy más természeti lénnyel kell együtt élnie. Olyan ez, mint mikor valamely ország nagykövete átveszi diplomáciai hivatalát: kicsit töri a befogadó ország nyelvét, tud valamennyit a...