Egon Binder - Füstölés
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is
gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a
szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács
beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és
halak elkészítéséhez.
gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a
szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács
beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és
halak elkészítéséhez.
Adatlap
Ár: | 3.500 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2024.11.01 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Egon Binder - Füstölés" című hirdetést látja. (fent)