Kukta
Rövid leírás: Csutka István színházigazgató almás szűzérméivel indult, s egy
csapásra népszerűvé vált a Debrecen Televízió magazinja, a Kukta. Hétről hétre
más közismert személyiség fordult meg a konyhastúdióban, ahol profi szakács
irányításával sajátította el - a nézőkkel együtt - egy étel elkészítésének
fortélyait. Első évben Kiss Tamás, olimpiai ezüstérmes szakács vezetésével
nyertünk betekintést a konyhaművészet titkaiba, később Komódi Ferenc konyhafőnök
neve fémjelezte a műsort. Sok hasznos ötletet, praktikát leshettek el, akik
figyelemmel kísérték a Kuktát. Hiszem, hogy ételeink mennyisége és minősége
jelentősen befolyásolja az egészségünket és a közérzetünket, hogy táplálékunk
lehet gyógyító erejű és lelkünk felvidítója is. Rendkívül fontos a szép tálalás,
az ételek változatos színe, és az a szokás, hogy a család tagjai lehetőleg minél
többször, szépen terített asztal mellett, együtt étkezzenek. Ezen kötetben a
műsorban elkészített ételkompozíciók receptjeiből nyújtunk át egy csokorral, s a
meghívott vendégek engednek betekintést étkezési szokásaikba, konyhájuk
paravánjai mögé. Kiadó: Tóth Könyvkiadó Kiadási év: 2004 Oldalszám: 56 oldal
Méret: 210x300 mm
csapásra népszerűvé vált a Debrecen Televízió magazinja, a Kukta. Hétről hétre
más közismert személyiség fordult meg a konyhastúdióban, ahol profi szakács
irányításával sajátította el - a nézőkkel együtt - egy étel elkészítésének
fortélyait. Első évben Kiss Tamás, olimpiai ezüstérmes szakács vezetésével
nyertünk betekintést a konyhaművészet titkaiba, később Komódi Ferenc konyhafőnök
neve fémjelezte a műsort. Sok hasznos ötletet, praktikát leshettek el, akik
figyelemmel kísérték a Kuktát. Hiszem, hogy ételeink mennyisége és minősége
jelentősen befolyásolja az egészségünket és a közérzetünket, hogy táplálékunk
lehet gyógyító erejű és lelkünk felvidítója is. Rendkívül fontos a szép tálalás,
az ételek változatos színe, és az a szokás, hogy a család tagjai lehetőleg minél
többször, szépen terített asztal mellett, együtt étkezzenek. Ezen kötetben a
műsorban elkészített ételkompozíciók receptjeiből nyújtunk át egy csokorral, s a
meghívott vendégek engednek betekintést étkezési szokásaikba, konyhájuk
paravánjai mögé. Kiadó: Tóth Könyvkiadó Kiadási év: 2004 Oldalszám: 56 oldal
Méret: 210x300 mm
Adatlap
Ár: | 419 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2025.01.15 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Kukta" című hirdetést látja. (fent)