Dél-Afrika ízei
Rövid leírás: Dél-Afrikában már sok évvel ezelőtt kialakult az a főzési stílus,
melyet Európában fúziós konyhaként emlegetnek: a hagyományos afrikai
gasztronómia keveredését európai és ázsiai ízlésirányokkal.Utazzuk be a fekete
kontinens megkapó déli tájait, és fedezzük fel a fokföldi konyha sokszínűségét:
a baba ganust, a mazsolás cape-maláj bobotiét, a csirkepotjiét vagy a
hagymás-boros mártással kínált kingklipet. Kiadó: Art Nouweau Kiadó Méret:
125x150mm Oldalszám: 132 oldal Kötés: kemény
melyet Európában fúziós konyhaként emlegetnek: a hagyományos afrikai
gasztronómia keveredését európai és ázsiai ízlésirányokkal.Utazzuk be a fekete
kontinens megkapó déli tájait, és fedezzük fel a fokföldi konyha sokszínűségét:
a baba ganust, a mazsolás cape-maláj bobotiét, a csirkepotjiét vagy a
hagymás-boros mártással kínált kingklipet. Kiadó: Art Nouweau Kiadó Méret:
125x150mm Oldalszám: 132 oldal Kötés: kemény
Adatlap
Ár: | 300 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dél-Afrika ízei" című hirdetést látja. (fent)