Betöltés...

Sütés főzés a szabadban

Sütés főzés a szabadban Rövid leírás: Mióta Prométheusz ellopta a tüzet az
Olymposzról, és átadta azt az embereknek, elkezdődött a sütés és a főzés.
Ráadásul jó ideig mindez a szabadban történt, jobb esetben a barlang előtt. Az
elektromos és a gáz sütő-főző készülékek csak a 20. század második felének
termékei, nem is szólva a még ?modernebb? találmányokról. Mindez a fejlődés
velejárója, de mégis az ember génjeibe vagy kollektív tudatalattijába van
kódolva a szabad ég alatti sütés-főzés. A közelmúlt pár évtizedében valóságos
forradalom zajlik e téren. A tábortüzek varázsa, legyen az erdőn-mezőn,
vízparton vagy éppen a kertben, az azon sütögetett, főzött ételek mindig nagy
élményt jelentenek, s annál nagyobbat, minél messzebbre kerül a modern ember a
természettől. Szerző: Csizmadia András - Niksz Gyula Kiadó: Szalay Könyvkiadó
Kiadás éve: 2013 Méret: 223x240 mm Oldalszám: 80 oldal Kötés: puha

Tovább
Adatlap
Ár: 1.800 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.16
Eddig megtekintették 15 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Sütés főzés a szabadban
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Sütés főzés a szabadban" című hirdetést látja. (fent)



Szerző: Csorba Zoltán Gondolat Kiadó, 2014 A szerző személyes lehetőségei, sorsa és munkatapasztalata ? roma civil aktivistaként, szociális munkásként, kisebbségi önkormányzati képviselőként, alternatív iskolai tanterv kidolgozójaként, pedagógusként stb. ? markánsan meghatározzák azokat az...