Betöltés...

Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása
vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a
szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek
megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be,
és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a
befőzéshez.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.975 Ft
Könyvkereső: Szakkönyv
 
Feladás dátuma: 2025.01.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás" című hirdetést látja. (fent)



Aline Ohanesian első regénye kiugró sikert hozott számára, több díjra jelölték, számos nyelvre lefordították, és a kritikusok szerint új, egyéni hangot hozott az amerikai irodalomba. Műve többrétegű: felfedezhető benne a manapság oly népszerű privát történelem, de egyben családtörténet is egy...