Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása
vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a
szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek
megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be,
és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a
befőzéshez.
vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a
szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek
megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be,
és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a
befőzéshez.
Adatlap
Ár: | 2.975 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2025.01.30 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Cosima Bellersen Quirini - Befőzés és tartósítás" című hirdetést látja. (fent)