Betöltés...

Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A s

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról ? a jó húst
a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A
gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,
füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló
minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt,
sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100
szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra,
hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk

Tovább
Adatlap
Ár: 2.100 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A s
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A s" című hirdetést látja. (fent)



Jelen kötet címe megegyezik a legelső kritikáméval, amely több mint egy évtizeddel ezelőtt született Nyerges Gábor Ádám debütkötetéről, az alcím pedig az X- és az Y-generációkra utal, amelyeknek szépíróiról szólnak ezek az írások. Igyekeztem úgy összeállítani a kötetet, hogy minden szempontból...