![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A s
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról ? a jó húst
a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A
gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,
füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló
minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt,
sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100
szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra,
hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A
gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk,
füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló
minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt,
sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100
szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra,
hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 2.100 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.07.04 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A s" című hirdetést látja. (fent)