Betöltés...

Stroh Péter - Pincér szakmai ismeretek - TM-61003

A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas
szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket,
követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a
szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a
gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az
élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún.
Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata
található.

Tovább
Adatlap
Ár: 5.350 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.02.19
Eddig megtekintették 49 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Stroh Péter - Pincér szakmai ismeretek - TM-61003
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Stroh Péter - Pincér szakmai ismeretek - TM-61003" című hirdetést látja. (fent)



Pont, pont, vesszőcske A mesélést nem lehet elég korán elkezdeni. Ma már mindannyian tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos szerepet játszik a gyermekek korai fejlődésében a mesélés és a közvetlen fizikai kontaktus. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a televízió vagy más gépi hang és kép éppúgy...