Isabelle Legeron MW - Natúr borok
A natúr bor élő bor - ahogyan a természet megalkotta. Nem más, mint a mindenki
által ismert szőlőlé, amely szinte emberi beavatkozás nélkül erjed borrá. A
legfinomabb, legautentikusabb és legegészségesebb borok természetes módon
érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként eltérően
definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga a fenntartható módon
termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem
távolítanak el belőle vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot. Ha
érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha
szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a
pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a
lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk. Isabelle
Legeron MW világszerte kampányol a natúr borokért. Nagy sikerű RAW
Wine-borvásárokat vezet Londonban, Berlinben, New Yorkban, Los Angelesben és
Montréalban. Könyvében bemutatja a természetes borkészítés folyamatait,
megismertet több mint 140-féle borral és azok termelőivel. A nemzetközi
kitekintés mellett nem maradhat el a magyar natúrborászok bemutatása sem,
akiknek borai a világ élvonalába tartoznak. Hiszünk abban, hogy az igazán jó
borhoz nincs semmi hozzáadva és semmi nincs elvéve belőle, így fejezi ki a
termőhely, a talaj, a klimatikus adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen
jellegét. Ez a könyv is azt bizonyítja, hogy a natúr bor a természet
legtisztább, legkifejezőbb itala. Kató András, a Mitiszol? társalapítója A könyv
megjelenését a Mitiszol? by Chef Market támogatta.
által ismert szőlőlé, amely szinte emberi beavatkozás nélkül erjed borrá. A
legfinomabb, legautentikusabb és legegészségesebb borok természetes módon
érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként eltérően
definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga a fenntartható módon
termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem
távolítanak el belőle vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot. Ha
érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha
szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a
pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a
lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk. Isabelle
Legeron MW világszerte kampányol a natúr borokért. Nagy sikerű RAW
Wine-borvásárokat vezet Londonban, Berlinben, New Yorkban, Los Angelesben és
Montréalban. Könyvében bemutatja a természetes borkészítés folyamatait,
megismertet több mint 140-féle borral és azok termelőivel. A nemzetközi
kitekintés mellett nem maradhat el a magyar natúrborászok bemutatása sem,
akiknek borai a világ élvonalába tartoznak. Hiszünk abban, hogy az igazán jó
borhoz nincs semmi hozzáadva és semmi nincs elvéve belőle, így fejezi ki a
termőhely, a talaj, a klimatikus adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen
jellegét. Ez a könyv is azt bizonyítja, hogy a natúr bor a természet
legtisztább, legkifejezőbb itala. Kató András, a Mitiszol? társalapítója A könyv
megjelenését a Mitiszol? by Chef Market támogatta.
Adatlap
Ár: | 6.670 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.04.30 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Isabelle Legeron MW - Natúr borok" című hirdetést látja. (fent)