Melissa Raupach, Felix Lill - Neveljünk új növényt a konyhai
Mi a közös a saláta torzsájában, a hagyma gyökerében és az avokádó magjában?
Az, hogy mindegyikük a szemétben végzi. Ki gondolná, micsoda kiaknázatlan
lehetőségeket rejtenek. Kézikönyvünkben megmutatjuk, hogyan nevelhetünk
újratermesztéssel - azaz utóhajtatással - új növényeket több mint húsz,
kidobásra szánt konyhai maradékból. A római saláta, az újhagyma és társai
remekül újrahasznosíthatók, nem kell hozzá más, csak víz, termőföld, fény és egy
kis odafigyelés. Nincs kertünk, sem balkonunk? Semmi gond, mert egy ablakpárkány
bőven elegendő ahhoz, hogy újratermesztett növénykéink rövid időn belül fejlődni
kezdjenek.
Az, hogy mindegyikük a szemétben végzi. Ki gondolná, micsoda kiaknázatlan
lehetőségeket rejtenek. Kézikönyvünkben megmutatjuk, hogyan nevelhetünk
újratermesztéssel - azaz utóhajtatással - új növényeket több mint húsz,
kidobásra szánt konyhai maradékból. A római saláta, az újhagyma és társai
remekül újrahasznosíthatók, nem kell hozzá más, csak víz, termőföld, fény és egy
kis odafigyelés. Nincs kertünk, sem balkonunk? Semmi gond, mert egy ablakpárkány
bőven elegendő ahhoz, hogy újratermesztett növénykéink rövid időn belül fejlődni
kezdjenek.
Adatlap
Ár: | 2.125 Ft |
Könyvkereső: | Tudományos és dokumentum |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 26 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Melissa Raupach, Felix Lill - Neveljünk új növényt a konyhai" című hirdetést látja. (fent)