Dr. Kukovics Sándor szerk. - A tej szerepe a humán táplálkoz
A hazai tejtermékeket fogyasztók megfelelőbb tájékoztatása, valamint a
tejtermelés és a tejfeldolgozó ipar jövőjének javítása céljából egy olyan
kiadványt kívántunk összeállítani, amely magába foglalja a folyamatot a
termeléstől a fogyasztásig. A könyv az egészségügyben dolgozók továbbképzésén
keresztül célozza meg a hazai előállítású tejtermékek fogyasztásának intenzív
növelését, emellett a fogyasztó érdeke is, hogy minél szélesebb és
megalapozottabb ismereteket kapjon a kosarába kerülő termékekről. A könyvben
olvasható ismeretek az orvosok, dietetikusok, védőnők, a tejtermelők és a
feldolgozóipar, valamint a fogyasztók számára egyaránt hasznosak lehetnek,
ugyanakkor a közép- és a felsőfokú oktatás fontos forrásaként is szolgálhatnak.
A kötettel megemlékezünk dr. Szakály Sándorról, a tejfeldolgozás és
termékfejlesztés kiemelkedő jelentőségű személyiségéről. A kötet szerkesztője,
dr. Kukovics Sándor három és fél évtizede foglalkozik a kiskérődzők
tenyésztésének és termelésének fejlesztésével kutatóként és oktatóként. E
tevékenysége mellett segíti a hús- és tejtermeléssel, valamint feldolgozással
foglalkozók érdekérvényesítését, termékeik piacra juttatását, marketingjét.
Tizenöt könyv szerkesztőjeként és írójaként, valamint több mint 720 tudományos
és szakcikk szerzőjeként tette közzé kutatási és fejlesztési munkáinak
eredményeit. A jelen kötet munkásságának egy újabb szeletét foglalja magában.
tejtermelés és a tejfeldolgozó ipar jövőjének javítása céljából egy olyan
kiadványt kívántunk összeállítani, amely magába foglalja a folyamatot a
termeléstől a fogyasztásig. A könyv az egészségügyben dolgozók továbbképzésén
keresztül célozza meg a hazai előállítású tejtermékek fogyasztásának intenzív
növelését, emellett a fogyasztó érdeke is, hogy minél szélesebb és
megalapozottabb ismereteket kapjon a kosarába kerülő termékekről. A könyvben
olvasható ismeretek az orvosok, dietetikusok, védőnők, a tejtermelők és a
feldolgozóipar, valamint a fogyasztók számára egyaránt hasznosak lehetnek,
ugyanakkor a közép- és a felsőfokú oktatás fontos forrásaként is szolgálhatnak.
A kötettel megemlékezünk dr. Szakály Sándorról, a tejfeldolgozás és
termékfejlesztés kiemelkedő jelentőségű személyiségéről. A kötet szerkesztője,
dr. Kukovics Sándor három és fél évtizede foglalkozik a kiskérődzők
tenyésztésének és termelésének fejlesztésével kutatóként és oktatóként. E
tevékenysége mellett segíti a hús- és tejtermeléssel, valamint feldolgozással
foglalkozók érdekérvényesítését, termékeik piacra juttatását, marketingjét.
Tizenöt könyv szerkesztőjeként és írójaként, valamint több mint 720 tudományos
és szakcikk szerzőjeként tette közzé kutatási és fejlesztési munkáinak
eredményeit. A jelen kötet munkásságának egy újabb szeletét foglalja magában.
Adatlap
Ár: | 2.900 Ft |
Könyvkereső: | Egészség, egészségügyi |
Feladás dátuma: | 2025.01.30 |
Eddig megtekintették 55 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Kukovics Sándor szerk. - A tej szerepe a humán táplálkoz" című hirdetést látja. (fent)