Erdélyi Z. Ágnes - Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Még nem tartunk ott, mint az ínyenc franciák, hogy elautózzunk az ország másik
végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst
kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk
megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá.
Tele vagyunk minőségi alapanyagokkal, remek hagyományokkal, értékes emberekkel.
Miért ne ismertetnénk meg őket mindenkivel? Ebben a könyvben fakanalat ragadva
járjuk be Magyarország egyik legszebb történelmi borvidékét, Szekszárdot és
környékét, útközben felfedezzük ízeit, zamatos borait, gyönyörű hagyományait és
tradicionális értékeit.
végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst
kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk
megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá.
Tele vagyunk minőségi alapanyagokkal, remek hagyományokkal, értékes emberekkel.
Miért ne ismertetnénk meg őket mindenkivel? Ebben a könyvben fakanalat ragadva
járjuk be Magyarország egyik legszebb történelmi borvidékét, Szekszárdot és
környékét, útközben felfedezzük ízeit, zamatos borait, gyönyörű hagyományait és
tradicionális értékeit.
Adatlap
Ár: | 3.680 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.04.25 |
Eddig megtekintették 11 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Erdélyi Z. Ágnes - Fakanállal a szekszárdi borvidéken" című hirdetést látja. (fent)