Ellen Heidböhmer - A gabonák titkai
A régi ősgabonafélék (tönköly, tönkebúza, alakor, kamut, árpa, köles, kukorica,
rozs) és az álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa) ízletes változatai
a klasszikus gabonáknak. Ezek a gabonák tele vannak tápanyagokkal, finomak, és
könnyű őket a mindennapi életünkbe beépíteni. A könyv rövid áttekintést ad a
legfontosabb fajták történetéről, bemutatja hatóanyagaikat, valamint gyakorlati
tanácsokat ad a gyógyító felhasználásaikról. A kötetet ízletes és egészséges
receptek egészítik ki.
rozs) és az álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa) ízletes változatai
a klasszikus gabonáknak. Ezek a gabonák tele vannak tápanyagokkal, finomak, és
könnyű őket a mindennapi életünkbe beépíteni. A könyv rövid áttekintést ad a
legfontosabb fajták történetéről, bemutatja hatóanyagaikat, valamint gyakorlati
tanácsokat ad a gyógyító felhasználásaikról. A kötetet ízletes és egészséges
receptek egészítik ki.
Adatlap
Ár: | 1.330 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.06.24 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Ellen Heidböhmer - A gabonák titkai" című hirdetést látja. (fent)